HTML

seoveinte SEO verseny

2014.06.05. 20:10 szajerjozsef

Úgy tűnik , hogy mi lett a rajongók a SEO verseny . Ezúttal a kihívás az, hogy 3-as pozícióba a Google kereső ( Google.es , Google.com.mx , Google.com.ar ) seoveinte szót. Ezúttal a verseny tartott foro20.com seo . A kérdés az : lesz elérni valamit ebben az időben? . Sőt, én még nem vesztett semmit próbálta , de az " értékes " szabadidő és a lustaság. " Inkább eltölteni egy kis időt írásban értelmetlen cikkeket , de a Google , hogy a vonatkozó információkat és a" minőség ". Mi az a Google sem tévedhetetlen , azonban sok megoldatlan kérdés . Egy korábbi verseny, az idő telt Google bünteti a szemetet oldalak és linkek tartalmát , körülbelül öt hónap . Remélhetőleg ezúttal kevésbé lesz toleráns technikákat rossz és spam SEO. Tekintettel arra, hogy ihlet nem jön hozzám , ez a cikk SEOVEINTE fokozatosan bővült . ezúttal nem fogok írni rendszeresen , mert az erőfeszítés nem éri meg .

Általában seoveinte szó , meg kell először alkalmazni a jó SEO technikát az oldal , amely mint mindenki tudja , az írás a "jó történet" , hogy a "szeme " a San Google , a jó kulcsszó sűrűség . Túlzás nélkül , a visszaélések megelőzésére . Mivel a címke már ismert, hogy figyelmen kívül hagyja a tanulmány , hogy ( az összeget keres havonta , és az azonos szintű verseny ) . Mit kell tennie, hogy optimalizálja a legjobb helyzetben az akkumulátor , ami azt jelenti, hogy legalább a szavak , a tartalom, a fejléc ( cím és alcím a kulcsszó) , optimalizálja a kulcsszavakat metatags (cím, leírás stb ) , félkövér vagy aláhúzott kulcsszó seoveinte , barátságos URL-t , amely tartalmazza a kulcsszavakat, hogy optimalizálja a kimenő kapcsolatok és a belső kapcsolatok , stb
valami fontos , és hogy sok felejtse el a képeket , meg kell optimalizálni , és tömöríteni adecudamente a webhely egy jó eszköz a besorolás a fejlesztők Google Page Speed ​​.

EL SEOveinte verseny a versenyben "szakértők" a SEO és más emberek , akik meg akarják mutatni , hogy az optimalizálás a " képességek " a keresők , vagy egyszerűen csak próbára tudását a SEO .
Általában , a versenyt a tulajdonosa a verseny meg, és a kulcs szó vagy kifejezés ebben az esetben határozza meg seoveinte . A cél a verseny , a fejlesztés egy honlap vagy egy internetes oldalt, hogy van optimalizálva a kulcsszót vagy kifejezést . A cél tehát az, hogy a tetején a kereső, vagy különböző keresőkben bizonyos kulcsszavak .
Kivéve, ha a tulajdonos a versenyszabályok másként nem rendelkeznek , a legtöbb résztvevő megpróbálja regisztrálni egy domain nevet , amely a legfontosabb mondat . Világos, hogy ez a verseny nem a tartomány a pontos távú nyereség .
A következő lépés a részvétel a versenyen a tartalom . Mivel a legfontosabb mondat egyenértékű egy képzeletbeli szó , minden tartalom . A legtöbb ember úgy dönt, hogy beszélnek a verseny , a jelenlegi besorolás , és hogyan csinálnak abban a helyzetben . Mások úgy dönt, hogy írni történeteket , vagy véletlenszerű szöveges tartalom .
területspecifikus tartalmat egy jó kezdet , de vigyázz , ez csak a kezdet. Kezdődik az igazi munka megszerzése linkek . Normális körülmények között , a SEO szakemberek lassan , de az eredmények elérése , amelyek relevánsak a téma a webhelyen. Nem releváns tartalmi oldalakon SEO Verseny résztvevő , így a tendencia az, hogy szerezzenek minél több magas hatóság honlapján lehetséges.
A hosszú távú versenyképesség , amely tart körülbelül egy év , szükségünk van egy másik faj egy rövid távú stratégia .
Versenyek és a hosszú távú haszon , mint a kár , hogy túlélje a Google frissítéseket.
Google frissíti , hogy vagy megszakítani a részvételét a versenyben . Ha már részt semmilyen fekete kalap SEO , Google frissítések feltárja a technikák és bünteti a webhelyen . A rövid távolság lehetővé teszi a nagyobb rugalmasságot a technikák SEO . Használhatja a fekete kalap SEO , és nem túl nagy a veszélye , hogy elveszti a rangsor a Google büntetést .

Szólj hozzá!

Címkék: seo Seoveinte

Üdvözlünk a blog.hu-n!

2014.06.05. 18:57 szajerjozsef

Üdvözöljük a SEO blog.

Ez az első bejegyzés, amit automatikusan hoztunk létre. Vázlatban van, így csak a blogod tagjai láthatják. Próbáld meg átszerkeszteni, ha sikerült akár törölheted is és kezdődhet a blogolás.

Kérdéseket és észrevételeidet a support@blog.hu címre tudod elküldeni. Jó blogolást!

A blog.hu csapata

Szólj hozzá!

süti beállítások módosítása